A felszeletelt
gombát
sózzuk,
borsozzuk, a
petrezselyemmel ízesítjük, és így olajban puhára pároljuk. Eközben a zöldbabot és a
spárgát
sós, cukros
vízben megfőzzük. A
paradicsomot leforrázzuk, a
paprikát addig sütjük, míg hólyagosodni kezd, majd mindkettő bőrét lehúzzuk, feldaraboljuk. Az
uborkát felszeleteljük, be
sózzuk, majd az összes hozzávalót összekeverjük. A
gomba olaját
sózzuk,
borsozzuk, a
citromlével és kevés
ketchuppal ízesítjük, majd ebbe tesszük a zöldségeket. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd a
saláta leveleivel kibélelt tálba tesszük, és
petrezselyemmel meghintve kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>