Fogunk egy lábost, vizet töltünk bele, majd sózzuk, borsozzuk, ecetet és babérlevelet teszünk bele, és ebben megfőzzük a tojásokat. Eközben a kelbimbót és a
A fejes salátát csíkokra vágjuk. A megtisztított borjúmirigyet kockákra vágjuk, majd leforrázzuk és hűlni hagyjuk. A gombát felszeleteljük és a paradicsomot
A megtisztított rókagombát feldaraboljuk. A megtisztított borjúmirigyet érmékre vágjuk. A kimagozott avokádót vékony szeletekre vágjuk és megsózzuk. 2 serpe
A meghámozott sárgarépát, vöröshagymát, póréhagymát és zellert vékony csíkokra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A cukorborsót
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a mentát, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A z
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot f
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot f
Ugrás a lap tetejére >>