» 4 piros húsú grapefruit » 1 rózsaszín húsú grapefruit » 2 sárgadinnye » 20 g zöld bors » 10 g piros cseresznyepaprika (bogyó) » 4 cl portói » 4 cl fehérbor » 8 mentalevél
A rózsaszín húsú grapefruit kicsavart levét összekeverjük a portóival és a fehérborral. Ezután a piros húsú grapefruit-ot meghámozzuk, gerezdjeire szedjük és leszedjük a hártyát róluk. A dinnyét felvágjuk, kiszedjük a magjait és egyforma méretű szeletekre vágjuk. Egy mélytányérban elhelyezzük felváltva a grapefruit-gerezdeket és a dinnyeszeleteket rozetta alakban. Ezután ráöntjük a gyümölcsleves bort és rászórjuk a cseresznyepaprikát. Tálalás előtt 2 óráig hűtjük, majd tálalásnál mentalevelekkel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom