A csirkét tépjük darabokra, dobjuk el a bőrét és a csontjait, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a zellerszárat, a mogyoróhagymát és a borsócsírát.
Öntet:
melegítsük f
Forraljuk fel az alaplevet, a lime-levet, a citromfüvet és a fokhagymát. Adjuk hozzá a húst, mérsékeljük a hőfokot és süssük meg 5 perc alatt. Húzzuk félre, majd keverjük
Forraljunk sós vizet, és főzzük meg 2 percig a rákokat. Csepegtessük le, vegyük le a páncélokat, a húst tegyük egy tálba. a cukkinit karikázzuk fel, és olajon futtassuk m
Egy evőkanál olajon futtassuk meg a gombaszeleteket. Öt perc után vegyük ki, és egy másik serpenyőben pirítsuk meg zsiradék nélkül a fenyőmagot. Az ecetet tegyük egy salá
Öntet:
Robotgépben keverjük össze a tojássárgáját, az ecetet, a szardellát, a mustárt, a Worcester-szószt és a fokhagymát. Sugárgban öntsük hozzá az olívaolajat, és keve
A korábban megfelezett paradicsomokra mentát, bazsalikomot, cukrot, sót és borsot szórunk, majd 160 fokos sütőben két órán át sütjük. Közben a hozzávalókból jó sűrű állag
A májat 20 percre a tejbe tesszük, majd kevés olajon gyorsan kisütjük. A borssal és a majoránnával ízesítjük, majd hűlni hagyjuk. Eközben a zöldborsót puhára pároljuk, az
Az zöldségeket enyhén ecetes, sós vízben hagyma és babérlevél kíséretében megfőzzük. Miután megfőtt leszűrjük és hozzáadjuk a vinaigrette mártáshoz. Tálaló edényre helyez
Ugrás a lap tetejére >>