Vágjuk szeletekre a heringet, főzzük meg a burgonyát, hámozzuk meg az almát. Az almát, burgonyát, uborkát daraboljuk fel, főzzünk meg 3 tojást és karikázzuk
A megmosott húst a levesben megfőzzük, kiszedjük, és kihűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk. A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot félbevágjuk, a gombát
A húst metéljük vékonyra. A burgonyát és a zellert főzzük meg, majd hámozzuk meg, és hagyjuk kihűlni. Az almát is hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk met
Csontozzuk ki a húst és vágjuk csíkokra. Adjuk hozzá a felkarikázott hagymát és a vékony szeletekre vágott almát. (Ha van másik gyümölcs, azt is hozzá adha
A sült húst csíkokra metéljük. Hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot, felkarikázott hagymát. Finomra vágott metélőhagymával megszórjuk.
Az ecetet a mustárral
A megfőtt jércéből tegyük félre a mellehúsát, a combot pedig vágjuk hasábokra. Ugyanezt tesszük a főtt tojással, almával, burgonyával, salátával is. A ma
A megsózott és borsozott kacsamellet forró mogyoróolajban magas lángon megpirítjuk, majd a 190 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 10 percen át bőrév
Keverd ki a salátaöntetet a sóból, mustárból, szójaszószból, mogyoróolajból, cukorból valamint ecetből. Vágd papír vékonyságú szeletekre egy krumplihám
Ugrás a lap tetejére >>