Vágjuk szeletekre a heringet, f?zzük meg a burgonyát, hámozzuk meg az almát. Az almát, burgonyát, uborkát daraboljuk fel, f?zzünk meg 3 tojást és karikázzuk fel ?ket. A t
A megmosott húst a levesben megf?zzük, kiszedjük, és kih?tjük, majd vékony szeletekre vágjuk. A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot félbevágjuk, a gombát vékony szelete
A húst metéljük vékonyra. A burgonyát és a zellert f?zzük meg, majd hámozzuk meg, és hagyjuk kih?lni. Az almát is hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk metéltre. Az egésze
Csontozzuk ki a húst és vágjuk csíkokra. Adjuk hozzá a felkarikázott hagymát és a vékony szeletekre vágott almát. (Ha van másik gyümölcs, azt is hozzá adhatjuk)
Megszórj
A sült húst csíkokra metéljük. Hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot, felkarikázott hagymát. Finomra vágott metél?hagymával megszórjuk.
Az ecetet a mustárral elkeverjük, v
A megf?tt jércéb?l tegyük félre a mellehúsát, a combot pedig vágjuk hasábokra. Ugyanezt tesszük a f?tt tojással, almával, burgonyával, salátával is. A majonézmártás felét
A megsózott és borsozott kacsamellet forró mogyoróolajban magas lángon megpirítjuk, majd a 190 fokra el?melegített süt?be tesszük és kb. 10 percen át b?rével lefelé sütjü
Keverd ki a salátaöntetet a sóból, mustárból, szójaszószból, mogyoróolajból, cukorból valamint ecetb?l. Vágd papír vékonyságú szeletekre egy krumplihámozóval az uborkát é
Ugrás a lap tetejére >>