A grillserpeny?t melegítsük fel. A húst sózzuk, borsozzuk, majd pirítsuk meg 10-15 perc alatt. Amikor megsült takarjuk le alufóliával. Keverjük össze a csilit, a citromle
A húst felcsíkozzuk, a sz?l?szemeket kettévágjuk, és magjait kiszedjük. A narancs héját lehámozzuk, a hártyát is lehúzzuk, majd felkockázzuk. A diót durvára aprítjuk.
A
A mustárt jól dolgozzuk össze az ecettel, az olívaolajjal, sóval és borssal.
A megtisztított babot pároljuk meg sós vízben, majd sz?rjük le.
A húst f?szerezzük sóval, v
Saláta:
Melegítsük el? az elektromos grillsüt?t. A kenyérszeleteket tegyük tepsire, spricceljük meg 1 ev?kanál olajjal, és mindkét oldalukat pirítsuk 2 percig. A tojások
Els? lépésként megf?zzük az orsótésztát, és lesz?rés, öblítés után tegyük félre. Egy lábosban megolvasztjuk a vajat, beleszórjuk a reszelt citromhéjat és beleöntjük a cit
A húst szeleteljük csíkokra és egy serpeny?ben olívaolajon pirítsuk meg. A rizst f?zzük ki, majd tegyük félre és jól csöpögtessük le.
Az öntet összes hozzávalóját jól ke
A csirkehúst egy edénybe helyezzük és hozzáadjuk a diót és a zellert, és az egészet alaposan összekeverjük. A kimagozott és kockákra vágott almákat belemártjuk a citromlé
A meghámozott narancsokat cikkelyekre vágjuk és egy tálba helyezzük, majd hozzákeverjük a feldarabolt f?tt csirkét, a paprikát, a zöldhagymát és a zellert, végül az egész
Ugrás a lap tetejére >>