A csirkemellet, a rokfortot és a magozott paradicsomot apró darabokra vágjuk. Következ? lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a borecetet, a di
A tojásokat tegyük forrásba lév? vízbe, majd az újraforrástól számítva f?zzük 6 percig. Ha letelt a 6 perc, h?tsük le ?ket, és vegyük le a héjukat. Mossuk meg a salátákat
A húst felcsíkozzuk. A fokhagymát összezúzzuk, majd hozzáadjuk az olajat és a joghurtot, Sóval, borssal ízesítjük, majd h?t?be tesszük. Amikor leh?lt, pirítósra kenjük, é
Hámozzuk meg a fokhagymát, vágjuk félbe, vegyük ki a középs? zöld részét. Tegyük ?ket hideg vízbe, forraljuk fel, és amint forr, öntsük le, majd tegyünk rá hideg vizet, é
A húslevesben megf?tt répát és zellert vékonyra vágjuk, majd a f?tt tojásokat is feldaraboljuk. A vöröshagymát vékony szálakra vágjuk. A répát, a zellert, a tojást és a h
A hagymát vágjuk karikára, majd forrásban lév? sós vízben f?zzük 4 percig. Sz?rjük le. Az uborkát almareszel?n reszeljük le, és adjuk a hagymához. A paprikát vágjuk véko
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a sót és a borsot, majd tegyük félre összeérni. A salátaleveleket rendezzük el a tányérokon, szórjuk rá a
a mandulát pirítsuk meg egy serpeny?ben 3 perc alatt. Keverjük össze a csirkét, az avokádót, az uborkát és a salátát.
Öntet:
Keverjük össze a citromlevet, az olívaolaj
Ugrás a lap tetejére >>