Egy tálban elkeverjük a felcsíkozott párizsit, sajtot és uborkát a felaprózott metélőhagymával. Egy másik tálban összekeverjük az ecetet, a mustárt, az ola
A káposztát tisztítsuk meg és sós vízben pároljuk negyed óráig. A tésztát 20 percig tegyük meleg vízbe, majd szűrjük le.
A kenyeret tegyük a levesbe, maj
Főzzük 4 percig a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeljük két részre. A zöldbabot sós vízben pároljuk körülbelül 5 percig.
Az avokádót pucoljuk meg, vág
Melegítsük fel a grillserpenyőt. A hagymát kenegessük meg 1 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát puhítsuk meg a serpenyőben 2 perc alatt. A ma
A kolbász süssük meg egy serpenyőben, kb. 10 percig. Hagyjuk kihűlni. A spárgát főzzük meg sós vízben 3-5 perc alatt puhára. Öntsük le róla a vizet, és ha
A megtisztított spárgát 10 percig forrásban lévő, sós vízben főzzük. Ha elkészült, kivesszük és melegen tartjuk. A libamájat 8 szeletre vágjuk és sózzuk
Első lépésként keverjük össze a lisztet, a darált húst, a hal- és a csiliszószt, valamint a koriandert, formáljunk a masszából kisméretű golyókat és tegy
A burgonyát 1 órán át közepes lángon főzzük lefedve. A meghámozott hagymát vékonyra szeleteljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a torm
Ugrás a lap tetejére >>