Egy tálban elkeverjük a felcsíkozott párizsit, sajtot és uborkát a felaprózott metél?hagymával. Egy másik tálban összekeverjük az ecetet, a mustárt, az olajat, majd sózzu
A káposztát tisztítsuk meg és sós vízben pároljuk negyed óráig. A tésztát 20 percig tegyük meleg vízbe, majd sz?rjük le.
A kenyeret tegyük a levesbe, majd préseljük ki.
F?zzük 4 percig a tojásokat, majd pucoljuk meg és szeljük két részre. A zöldbabot sós vízben pároljuk körülbelül 5 percig.
Az avokádót pucoljuk meg, vágjuk félbe, magozz
Melegítsük fel a grillserpeny?t. A hagymát kenegessük meg 1 ev?kanál olajjal, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát puhítsuk meg a serpeny?ben 2 perc alatt. A maradék olajat
A kolbász süssük meg egy serpeny?ben, kb. 10 percig. Hagyjuk kih?lni. A spárgát f?zzük meg sós vízben 3-5 perc alatt puhára. Öntsük le róla a vizet, és hagyjuk kih?lni. A
A megtisztított spárgát 10 percig forrásban lév?, sós vízben f?zzük. Ha elkészült, kivesszük és melegen tartjuk. A libamájat 8 szeletre vágjuk és sózzuk, borsozzuk ízlés
Els? lépésként keverjük össze a lisztet, a darált húst, a hal- és a csiliszószt, valamint a koriandert, formáljunk a masszából kisméret? golyókat és tegyük ?ket úgy fél ó
A burgonyát 1 órán át közepes lángon f?zzük lefedve. A meghámozott hagymát vékonyra szeleteljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a tormából, a fehér ecet
Ugrás a lap tetejére >>