Egy teflonserpenyőt melegítsünk fel közepes hőfokon. A húsdarabokat kenjük meg olajjal, sózzuk, borsozzuk. Süssük őket megforgatva 8-10 percig. Amikor kész takarjuk be al
Tisztítsuk meg a parajt, válogassuk át, csípjük le a szárát, öblítsük át hideg vízben, majd szárítsuk meg. Forrásban lévő vízbe dobjuk bele a leveleket 10 másodpercre, ma
A felcsíkozott szalonnát kissé megpirítjuk, majd felöntjük az olajjal és a mézzel, sózzuk, borsozzuk. A paraj levelit széttépkedjük, eloszlatjuk a tányérokon, majd rákana
A felszeletelt hagymát sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal és az ecettel. A húst egy lapos tálra tesszük, ráöntjük a hagymás keveréket, majd kicsit állni hagy
A felszeletelt pórét sós vízben blansírozzuk, majd leszűrjük, és hűlni hagyjuk. A felkockázott húst olajon megsütjük, majd sózzuk, borsozzuk. Közben a felszeletelt gombát
A pulykamellfilét felcsíkozzuk, majd megszórjuk a sóval, a borssal és a petrezselyemzölddel. Ezután egy tálba tesszük az összetépkedett salátákat, a felszeletelt paradics
A megtisztított zellert, cukkinit és répát daraboljuk fel és sós vízben pároljuk meg, majd szűrjük le.
Az olajat jól dolgozzuk össze a tojássárgájával és a mustárral. Ez
Öntet:
Három kivit hámozzuk meg és vágjuk kockákra, majd pürésítsük 2-3 percig a citromlével. Szűrjük át, adjuk hozzá a joghurtot, a paprikát, sózzuk, borsozzuk, és ízlé
Ugrás a lap tetejére >>