A hátszínt felcsíkozzuk, majd olajban megsütjük. Eközben a salátákat széttépkedjük, majd meglocsoljuk őket a málnaecettel és az olívaolajjal. Az egészet a
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
A húst egyforma kockákra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és felkarikázzuk. A petrezselymet és a hagymát apróra vágjuk. A paradicsomot fel
Vágjuk fel apróra a hagymát és a zellert. A húst vágjuk vékony szeletekre. Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát, és ollóval vágjuk vékony csíkokra.
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátaleveleket, a vízitormát, a paradicsomot, a felsarabolt csirkét, a felkockázott sajtot, az uborkát
A magja mellett vágjuk le a mangó két oldalát, majd vigyázva, hogy a héját ne vágjuk át, cikcakkmintát metszünk a gyümölcs húsába és a héját kifordítva
A kimagozott paprikát kockákra vágjuk. Következő lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a málna- vagy borecetet, az olajat és a
Mossuk meg és szedjük szét leveleire a saltát, rendezzük el egy tányéron, majd osszuk el rajta a metéltre vágott jércemellet. Reszeljük le durvára a sajtot, a
Ugrás a lap tetejére >>