A hátszínt felcsíkozzuk, majd olajban megsütjük. Eközben a salátákat széttépkedjük, majd meglocsoljuk ?ket a málnaecettel és az olívaolajjal. Az egészet alaposan átforgat
A húst kenjük meg olajjal, alaposan f?szerezzük be, majd grillezzük közepesre ?ket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel, a wasabival,
A húst egyforma kockákra vágjuk, a tojásokat keményre f?zzük, megtisztítjuk és felkarikázzuk. A petrezselymet és a hagymát apróra vágjuk. A paradicsomot felkarikázzuk és
Vágjuk fel apróra a hagymát és a zellert. A húst vágjuk vékony szeletekre. Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát, és ollóval vágjuk vékony csíkokra.
Öntet:
Egy salátá
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátaleveleket, a vízitormát, a paradicsomot, a felsarabolt csirkét, a felkockázott sajtot, az uborkát és a diót,
A magja mellett vágjuk le a mangó két oldalát, majd vigyázva, hogy a héját ne vágjuk át, cikcakkmintát metszünk a gyümölcs húsába és a héját kifordítva nyomjuk a daraboka
A kimagozott paprikát kockákra vágjuk. Következ? lépésként elkészítjük a vinaigrette szószt, amihez összekeverjük a málna- vagy borecetet, az olajat és a mustárt, majd íz
Mossuk meg és szedjük szét leveleire a saltát, rendezzük el egy tányéron, majd osszuk el rajta a metéltre vágott jércemellet. Reszeljük le durvára a sajtot, a f?tt fürjto
Ugrás a lap tetejére >>