A felkarikázott hagymára folyatjuk az ecetet és az olajat, sózzuk, borsozzuk. Eközben a kolbászt negyed órán keresztül f?zzük, majd karikákra vágjuk, és a hagymához adjuk
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A húst kenjük be olajjal, szórjuk be csilivel, sóval és borssal. Lefedve grillezzük 10-12 percig, közben forgassuk. Amikor elkész
A csirkét, a fokhagymát, a gyömbért, a csilit és a mogyoróhagymát egy serpeny?ben süssük 5 percig, amíg a csirke megpuhul. A gesztenyét, a szójaszószt és az édes csiliszó
A megpucolt burgonyát pároljuk meg sós vízben, majd sz?rjük le és szeleteljük fel. Ezután dolgozzuk össze a felkarikázott kolbásszal, a felaprított hagymával, az uborkáva
A csirkehúst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd a korianderes lisztbe forgatjuk. Vajas-olajos keverékben megsütjük, majd félretesszük ?ket, és ugyanabban a serpeny?ben
A jércemell b?rét húzd le, fejtsd le a csontról, és dörzsöld be sóval, borssal, hintsd meg grillf?szerrel. A forró olajon süsd piros-ropogósra.
A lila káposztát reszeld
A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lév?, sós vízbe dobjuk, majd kivesszük és leh?tjük. A vajon 5-5 percig sütjük a hússzeletek mindkét oldalát, majd ha elkészül
A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk. A brokkolit megmossuk, szétszedjük, és apróra vágjuk. A bort 1,5 dl vízzel, 1 tk. sóval, a petrezselyemmel és a citromkarikákkal f
Ugrás a lap tetejére >>