A felkarikázott hagymára folyatjuk az ecetet és az olajat, sózzuk, borsozzuk. Eközben a kolbászt negyed órán keresztül főzzük, majd karikákra vágjuk, és a h
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A húst kenjük be olajjal, szórjuk be csilivel, sóval és borssal. Lefedve grillezzük 10-12 percig, közben forgassuk.
A csirkét, a fokhagymát, a gyömbért, a csilit és a mogyoróhagymát egy serpenyőben süssük 5 percig, amíg a csirke megpuhul. A gesztenyét, a szójaszószt és a
A megpucolt burgonyát pároljuk meg sós vízben, majd szűrjük le és szeleteljük fel. Ezután dolgozzuk össze a felkarikázott kolbásszal, a felaprított hagymáva
A csirkehúst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd a korianderes lisztbe forgatjuk. Vajas-olajos keverékben megsütjük, majd félretesszük őket, és ugyanabban a s
A jércemell bőrét húzd le, fejtsd le a csontról, és dörzsöld be sóval, borssal, hintsd meg grillfűszerrel. A forró olajon süsd piros-ropogósra.
A lila káp
A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk, majd kivesszük és lehűtjük. A vajon 5-5 percig sütjük a hússzeletek mindkét oldalát,
A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk. A brokkolit megmossuk, szétszedjük, és apróra vágjuk. A bort 1,5 dl vízzel, 1 tk. sóval, a petrezselyemmel és a citro
Ugrás a lap tetejére >>