A csirkét a hagymával, a sárgarépával és a zellerrel feltesszük f?ni, amikor megf?tt kivesszük, és hagyjuk kih?lni. Lehúzzuk a b?rét, kicsontozzuk, a húsát csíkokra vágju
Keverjük össze a csirkét, az olajat, a mézet, 3 ev?kanál lime-levet, a sót és a borsot. Melegítsük fel a grillt. A csirkét süssük aranyszín?re, oldalanként 5 perc alatt.
a cukorborsót 1 perc alatt f?zzük puhára forró vízben. Amikor kész tegyük hideg vízbe, hogy ne puhuljon tovább, majd vegyük ki és szárítsuk meg. a csirkét daraboljuk fel,
A mazsolát beáztatjuk, a mogyorót megpirítjuk, a salátából pedig 4 nagy levelet félre teszünk, a többit összetépkedjük. A hagymát felkarikázzuk, a sz?l?t elfelezzük, a hú
A burgonyát héjában megf?zzük, majd megpucoljuk, felkarikázzuk a kolbásszal együtt. A párizsit felkockázzuk, majd egy tálba tesszük a krumplival és a kolbásszal együtt.
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a tejfölt, a tejszínt, a felaprózott diót, a mustárt, a porcukrot és a citromlevet, sózzuk, borsozzuk. A zellert lábosba tesszük, fel
A salátát megtisztítjuk, az ananász torzsáját eltávolítjuk, majd felszeleteljük a mangóval együtt. Ezután egy tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a paprikakrémet é
A sárgadinnyéb?l gyümölcsvájó kanalat használva kis gombócokat vájunk ki. A paprikát felkockázzuk, a csirkemellet csíkokra vágjuk. Következ? lépésként elkészítjük a vinai
Ugrás a lap tetejére >>