» 3 teáscsésze liszt » 1 teáscsésze cukor » 1 1/2 kiskanál édes fahéj » 1/2 teáscsésze napraforgó olaj » 1/2 ek. ouzo vagy fenyőgyanta » 2 tojás » kevés darált fenyőgyanta » élesztő » 1/2 teáscsésze mazsola » kevés olaj » kevés liszt
Oldjuk fel az élesztőt langyos vízben. Keverjük össze a hozzávalókkal és dagasszuk meg. Olajozzunk ki egy tepsit és szórjuk meg liszttel. Tegyük bele a tésztát és fedjük le alumínium fóliával. Tegyük a tepsit egy fazékban forró víz fölé, amíg a tészta dagadni nem kezd. Vegyük le a fóliát és süssük meg sütőben 45 perc alatt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom