Először is 4 szelet kenyeret kenjünk meg vajjal, helyezzünk rá egy szelet sajtot, erre rakjuk a sonkát, majd újra egy szelet sajt következik. A maradék kenyeret
Szeleteljük fel a francia kenyeret, pirítsuk meg mindkét oldalát. Vágjuk fel a paradicsomokat kicsi kockákra, a fokhagymát törővel törjük össze, majd adjuk ho
Lecsót készítünk paprikából, paradicsomból, hagymából és a tojásból. A kicsontozott húst lehártyázzuk és húsklopfolóval gyengéden megütögetjük. A h
A szalonnát felkockázzuk megpirítjuk, rátesszük a karikára vágott hagymát, és megfonnyasztjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, majoránnát és a borsot, majd bele
Először pörköltet készítünk. A hagymát zsíron megpirítjuk, félre húzzuk és pirospaprikát keverünk hozzá. Majd hozzá tesszük a húst, kis vizet teszünk
A lisztet, csipetnyi sót langyos vízzel összedolgouuk, és egy órát pihenni hagyjuk. Utána három cm-es golyókat formálunk belőle, majd kilapítjuk, belisztezzü
A gombát engedjük fel hideg vízzel, hagyjuk benne 2-3 órán át, majd csöpögtessük le.
A megtisztított, felkockázott húst pirítsuk meg egy evőkanál olajon,
A gyümölcsöket megtisztítjuk, magjukat, magházukat eltávolítjuk, húsukat feldaraboljuk. A gí-n megpirítjuk a köményt, csilit, babért, kurkumát, gyümölcsö
Ugrás a lap tetejére >>