Mossuk meg a csirkét. Tegyük egy fazékba, lepjük el vízzel, adjuk hozzá a hagymát egészben, a babérlevelet és hagyjuk megfőni. Ha a csirke kihűl, húzzuk le a
Összevágott csirkehúst elkeverjük a reszelt almával, megreszelt zellerrel, és ráöntjük a kefirben elkevert tormás mustárral.
A tárkonyt felaprózzuk, a sajtot felkockázzuk, a csirkemellet felszeleteljük. Ezután a húshoz keverjük a fenyőmagot, az olajat és a tárkonyt, majd a sajttal egy
A csirkét megtisztítjuk, és darabokra vágjuk. A hagymát felkockázzuk, a fokhagymát pedig összepréseljük. Olajban megpirítjuk a hagymát, beletesszük a húst,
Csirkét besózzuk, feldaraboljuk, és vajban jól átsütjük. Megpirítjuk olajban a hagymát és a rizst, hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a paradicsomot,
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét, és addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Ekkor sózzuk, a curryvel és a fokhagymáva
A zsiradékból, vöröshagymából, paprikából szokott módon pörköltalapot készítünk. Ezután beletesszük a pörköltalapba a feldarabolt csirkét, a felszelete
A chilit, a koriandert, a borsot, a szegfűborsot és a köményt sütőben 5 percig pirítjuk, majd kivesszük, és hozzákeverjük a kardamomot, a fahéjat és a kurkum
Ugrás a lap tetejére >>