A romanescot megtisztítjuk és rózsákra szedjük. A sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. A póréhagymát vékony csíkokra szeleltetjük. Az olajat felhev
A forró olajon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a spenótot, és kb. negyed órát pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük,
Pároljuk meg a babot, majd szűrjük le és újra engedjük fel vízzel. Tegyük bele a szalonnákat, a répát, a zöldfűszert, a megtisztított fokhagymagerezdek fel
Először sima vízben pároljuk fél órán át a babot, majd szűrjük le. Ezután ismét öntsük fel vízzel és tegyük bele a szalonnabőrt, a szalonnát, a zöldf
Főzzük meg a tésztát sós vízben. Kockázzuk fel a padlizsánt. Sózzuk meg őket, és tegyük itatóspapírra. Reszeljük le a megpucolt fokhagymákat, és pirítsu
Tisztítsuk meg a céklát. főzzük a torzsukat fél óráig sós vízben. Adjuk hozzá a leveleket és főzzük további 20 percig. Szűrjük le, héjazzuk le a torzsá
Főtt, hámozott céklát, és az almát felkockázzuk. Tejszínt habbá verjük. Hozzáadjuk a tormát, kis sót, és összekeverjük a céklával, majd lehűtjük.
Tegyük egy lábasba a cukrot, tojásokat és a lisztet. Adjuk hozzá a tejet, és hagyjuk, hogy forrni kezdjen. Ezután vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a vaníli
Ugrás a lap tetejére >>