A narancsok héját reszeljük le. Mossuk meg a gyümölcsöket, majd pucoljuk meg és vágjuk ízlés szerint darabokra. A körte- és banándarabokat csepegtessük le citromlével.
Aprítsuk fel mindkét csokoládébevonatot. Forrósítsuk fel a tejszínt egy fondüfazékban, majd olvasszuk fel benne a csokoládébevonatokat. Ízesítsük a csokoládét egy kis reszelt narancshéjjal, valamint 3 evőkanál narancslével. Tartsuk melegen. Ha a csokoládé túlságosan besűrűsödik, hígítsuk fel a maradék narancslével.
Rendezzük e la gyümölcsdarabokat és a rizsszeletet, és öntsük le a forró csokoládéval.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom