A
gombát engedjük fel hideg
vízzel, hagyjuk benne 2-3 órán át, majd csöpögtessük le.
A megtisztított, felkockázott húst pirítsuk meg egy evőkanál olajon, majd dolgozzuk hozzá a keményítőt, valamint a bort és rotyogtassuk még néhány percig. Közben fűszerezzük
sóval és
borssal.
A maradék olajon süssük meg a
gombát, majd dolgozzuk hozzá a felszeletelt
hagymát és répát. Ezután a megtisztított garnélarákot, valamint a
szójacsírát keverjük hozzá és jól süssük át. Há kész forgassuk össze a húsos keverékkel és kanlazzuk a tölteléket az előzőleg 3-4 percre beáztatott és lecsöpögtetett palacsintákba. Göngyöljük fel és egy kis olajon pirítsuk meg mindkét oldalát, közben locsolgassuk meg a
szójaszósszal.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>