Tegyük a hozzávalókat egy üvegtálba, zárjuk le a tetejét, majd jól rázzuk össze. Adhatunk hozzá szurokfüvet, apróra vágott petrezselymet és hagymát.
Mossuk meg a garnélarákokat. Tegyünk fel 4 teáscsésze vizet citrommal és sóval főni 10 percig. Dobjuk bele a rákokat és főzzük 10 percig. Szűrjük le, majd
A rizst puhára pároljuk, majd hozzákeverjük a citromok kifacsart levét, a kókuszreszeléket, a kurkumát és a felaprózott petrezselymet. Az őrölt koriandermagot
A lazacot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és felvágjuk. A sóval és a borssal megszórjuk, majd kivajazott tűzálló tálba helyezzük. A tetejére vajd
Tegyük a csirkehúst egy lábosba és fedjük el vízzel. Ha forr, távolítsuk el a habját, adjuk hozzá a hagymát, sót és borsot. Ha a hús megfőtt vegyük ki a h
Mossuk meg a zöldségeket, tegyük fel egy fazékba főni vízzel, olajjal, sóval és borssal. Mikor puhulni kezdenek, adjuk hozzá a halat és főzzük 20 percig. Ezut
Tegyük a rizses húsgombóchoz a hozzávalókat, az olajon kívül egy tálba és gyúrjuk össze. Formázzunk gombócokat. Helyezzük őket egy fazékba, majd lepjük l
Keverjük el a lisztet a citrom levével. Verjük fel a tojásokat a liszttel és a citrom levével. Adjuk hozzá kevergetve a leves lét. Tegyük hozzá a citromos tojá
Ugrás a lap tetejére >>