Vágjuk adagokra a bárányt, sózzuk majd borsozzuk meg. Forrósítsunk fel vajat, pirítsuk meg a húst és öntsük le a citromos lével. Adjunk hozzá egy kevés vize
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a fűszereket, valamint a finomra vágott fokhagymát. Dörzsöljük ezt jól bele a megtisztított bárányhúsba, amit ez
Vágjuk fel a csirkét darabokra. Pároljuk meg olajban a csirkéket. Adjunk hozzá sót, borsot, citromlevet, és egy teáscsésze vizet majd hagyjuk főni 1 órát. Tá
A csirkét feldaraboljuk, tűzálló tálba tesszük, a vaj felét felolvasztjuk, belekeverjük a citromlevet, majd a húsra öntjük. Közepes hőmérsékleten puhára s
A citromlevet beletesszük a húslevesbe, és felforraljuk őket, majd belekerül a meghámozott karalábé, és puhára főzzük. A karalábé levével felöntjük a vaj
Tisztítsuk meg a halat. Alaposan dörzsöljük be sóval és egy citrom levével. Fogjunk egy edényt, és tegyük bele a zöldségeket felszeletelve, az olajat, a fűsz
Mossuk meg a húst és kössük össze. Pirítsuk meg vajban a hús minden oldalát. Adjunk hozzá vizet, sót, borsot, babérlevelet, és hagyjuk főni 2 órán át. Old
Elkezdjük kevergetni a tejet a sűrített tejjel, közben belefacsarjuk a citrom levét. Ezután botmixerrel alaposan összekeverjük és átöblített pudingformákba
Ugrás a lap tetejére >>