Egy wok-ban olajban megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a reszelt gyömbért. Néhány perc után a szegfűszeget, a
A csirkét megtisztítjuk, majd hosszában elfelezzük, kissé kikloffoljuk. A paprikát felaprítjuk, majd hozzáadjuk a rozmaringot, zsályát, sót, citromlevet és ol
Az erőspaprika magját eltávolítjuk, és egy éjszakára beáztatjuk, majd felaprítjuk. A kenyér héját levágjuk, felkockázzuk, és ráöntjük a tejszínt.
A c
A csirkéket megtisztítjuk, 9 darabra szeljük és bedörzsöljük sóval. Lobogó vízbe tesszük a paradicsomot, így könnyen lehúzzuk a héját és felszeleteljük.
A megtisztított csirkét vágjuk darabokra, fűszerezzük sóval, valamint borssal, ezután pedig a vaj és olaj keverékében jól pirítsuk meg. Ha kész a szaftjában
Pároljuk meg olajban a hagymát. Adjuk hozzá a csirkéket darabolva és hagyjuk minden oldalukat megpirulni. Adjuk hozzá a paradicsomokat, sót, borsot, 1/2 teáscsés
A csirkét tisztítsuk meg, mossuk át, daraboljuk 10 részre és az olívaolajon körülbelül fél óra alatt pirítsuk meg. Ezután a szaftjában futtassuk meg az öss
A ringlót leforrázzük, magját eltávolítjuk, és felaprítjuk.
A csirkét feldaraboljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a vajon kisütjük.
A visszamaradt vaj
Ugrás a lap tetejére >>