Tisztítsuk meg és kockázzuk fel a húst, majd dolgozzuk össze a feldarabolt répával és hagymával, a zöldfűszerrel és a borral. Lefedve tegyük egy napra a hűt
Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és pácoljuk be kakukkfű, babérlevél, oregánó és zsálya keverékében. Hagyjuk így fél napig.
Az olajat melegítsük fe
A paprikákat felszeleteljük, a répát felcsíkozzuk, a hagymát karikákra vágjuk, a fokhagymát, csilit felaprítjuk. Wokban forró olajon rázva pirítjuk őket.
Forrosítsuk fel a wokot, olívaolajjal locsoljuk körbe és piritísuk meg benne a finomra vágott hagymát, sóval, borssal fűszerezzük, öntsük fel fehérborral, ad
Fogjunk egy serpenyőt, tegyünk bele némi olajat, rakjuk bele a felkockázott sonkát, és a zúzott fokhagymát. Pírítsuk meg őket. A sonkát tegyük át egy levese
Tisztítsuk meg az őzcombot. Vágjuk csíkokra a szalonnát, és forgassuk meg a pirospaprikában és a reszelt narabcshéjban. Tűzdeljük meg ezzel a combot. Tegyük a
A töltelék:
A spenótleveleket megmossuk, hagyjuk hogy leperegjen róla a víz... Az olajat kis lábasba öntjük, alacsony tűzön felmelegítjük... feldarabolunk 1
A kenyeret meleg vízbe áztatjuk. A halat nagyobb darabokra vágjuk. A kenyeret kinyomkodjuk, és a hallal összeturmixoljuk. A rákot leöblítjük, és durvára vágju
Ugrás a lap tetejére >>