Tegyünk félre egy kis lisztet a lapok kinyújtásához. Többi lisztet tegyük egy tálba, a közepén képezzünk egy kis mélyedést és szórjuk bele a sót, vajat
Liszt egynegyed részével összegyúrjuk a vajat. Ebből egy tojásnyit a maradék liszthez adunk, ecettel, sóval, és 1,5 dl vízzel tésztát gyúrunk, és addig dolg
Libaaprólékot a zöldséggel és a fűszerekkel 1,5 l vízben puhára főzzük. Külön edényben puhára pároljuk a felkockázott gyümölcsöt. Ha az aprólék megf
A vegyes zöldséget a hagymával, fokhagymával, fűszerekkel, paradicsompürével és a hússal együtt főzni kezdjük. A gombát felszeleteljük, a burgonyát felkock
A kenyérszeleteket és a májakat is megpirítjuk, közben a sonkát felcsíkozzuk. A kenyeret először a vajjal, majd a lekvárral megkenjük, rátesszük a sonkát.
Egy serpenyőben pároljuk meg a gombát némi vajon, majd tegyük egy tálba, és keverjük el a krémsajttal, a fűszerekkel, a citrom reszelt héjjával és a tojásfe
A babot egy éjszakára vízbe áztatjuk. A vajat felhevítjük, majd a csirke minden oldalát megpirítjuk benne. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A maradék vajon megfu
Libát kívül-belül megsózzuk, hasüregét meghintjük majoránnával, beletesszük a hámozott, egészben hagyott almákat és a kockacukrot. 2 pohár vízzel leöntv
Ugrás a lap tetejére >>