Belereszeljük a hagymát a hideg libazsírba, fűszerezzük, kikeverjük és kifagyasztjuk. Barna kenyérre kenve fogyasztjuk.
Összevágott hagymát megpároljuk a vajban, megszórjuk liszttel, hozzáadjuk a csontlevest, belereszeljük a mézeskalácsot, majd felfőzzük. Hozzáöntjük a bort,
Heringet egy éjszakára vízbe áztatjuk. Előző nap főzzük meg a burgonyát, és hámozzuk meg. Karikára vágott répát előző nap főzzük meg ecetes, sós vízb
Villával összenyomott tojásokat a reszelt hagymával, fűszerekkel, zsírral összedolgozzuk. Kenyérre kenve fogyasztjuk.
Halat meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, és 30 percig állni hagyjuk. Vajban megpároljuk a hagymát, és a morzsát hozzáadva pár percig együtt pirítjuk
Fogjunk egy serpenyőt, tegyük bele a megpucolt és kockákra vágott paradicsomot és paprikát, az apróra vágott hagymát és az összezúzott fokhagymát. Adjunk ho
Áztassuk a chilit 2 órára meleg vízbe, majd magozzuk ki, vágjuk apróra. Sózzuk meg a halat, csepegtessük rá a citromlevet, majd forgassuk lisztbe.
Vágjuk apr
Tegyük a lisztet egy tálba, nyomjunk bele mélyedést, morzsoljuk bele az élesztőt, szórjuk bele a cukrot, és a két hozzávalót keverjük össze 150 ml vízzel. S
Ugrás a lap tetejére >>