A forró ghí-n megfuttatjuk a babérlevelet és a köményt, majd hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a reszelt káposztát. Néhány perc pirítás után hozzákev
A paradicsomot leforrázzuk, lehúzzuk a héját és apró darabokra vágjuk.
A felaprított vöröshagymát olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felvágott pap
Oldjuk fel az élesztőt egy fél teáscsésze langyos vízben. Keverjük össze a lisztet a sóval és tegyük egy mély tálba. Liszt közepében nyissunk egy kis mély
Tegyünk fel főni 2 liter vizet és rakjunk bele egy összevágott hagymát, a felkarikázott répákat és citromot, a zellert, néhány szál petrezselymet, valamint e
Vágjuk darabokra a húst, paprikát, paradicsomot és a feta sajtot. Tegyük a húst egy agyad edénybe. Adjunk hozzá egy réteg paprikát és paradicsomot. Dobjuk az a
A csirkét megtisztítjuk, folyó víz alatt átöblítjük, felvágjuk, majd sóval és borssal megszórjuk.
A felkockázott krumplit olajban kisütjük.
A csirkedarab
Besamel mártás készítése: A felolvasztott vajba lisztet keverünk, majd addig engedjük fel tejjel, amíg tejszínes sűrűségű nem lesz. Sóval, fehérborssal, sz
A lazacot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük és besózzuk.
A halmaradékból alaplevet készítünk, amibe belerakjuk a póréhagymát, a
Ugrás a lap tetejére >>