Lisztből sós vízzel sűrű pépet főzünk, és egy kicsit pihentetjük. Morzsát olajban megpirítjuk, és evőkanállal galuskát szaggatunk bele a kukoricapépből.
Fejtsük le a kukoricaszemeket a csőröl. A felét turmixoljuk össze, a többit tegyük félre.
Vágjuk be kereszt alakban a paradicsomot, forrázzuk le, vegyük le a
A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpároljuk. A paradicsom héját lehúzzuk, felszeleteljük, majd rátesszük a hagymára.
A kétféle lisztet összekeverjük a
A fokhagymát összazúzzuk, majd a többi hozzávalóval és egy kevés vízzel elkeverjük.
Egy palacsintasütőt felforrósítunk, olajjal kikenjük, majd a kukoric�
A húst kicsontozzuk, és feldaraboljuk, a sárgarépát felkockázzuk, és megfőzzük, majd az egészet összekeverjük a zöldbabbal, a zöldborsóval, ráöntjük a
Vagdaljuk apróra a hagymát és a fokhagymát, vágjuk kockára a paprikát. A kukoricát csepegtessük le.
Forrósítsunk olajat egy serpenyőben, fonnyasszuk meg ben
Paradicsomot felszeleteljük, összevágjuk a paprikát, sonkát, összekeverjük a kukoricával. Olajos, ecetes, sós, borsos, cukros salátalével öntjük le.
Paprikát kivájjuk, belsejét megsózzuk, meghintjük pirospaprikával, majd sós vízben 5 percig főzzük. Kukoricát 30 vajban átforrósítjuk, hozzáadjuk a petrez
Ugrás a lap tetejére >>