A cukrot a vízzel sűrűre főzzük. A tojássárgáját kikeverjük, majd lassan belecsorgatjuk a cukorszirupot. Közben állandóan keverjük. Beletesszük a likőrt,
Olajjal meglocsoljuk a wokot, beledobjuk a citromfüvet, szeletelt gyömbért, csilit, pár percig pirítjuk, hozzáadjuk a kókuszt, babot, és megpároljuk.
A csirkemell filéket felkockázzuk, és a citromlével bekenjük. Ezután kis tálkában összeállítjuk a fűszerkeveréket, és kis lábosban elkészítjük a tömé
A feldarabolt csirkemellet olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a felaprózott gyömbért, fokhagymát, újhagymát, kurkumát és babérlevelet. Néhány perc után
A halat sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. A hagymát felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk, és vajon megpároljuk. Levesszük a tűzről, megfűszere
A tejet a vízzel felmelegítjük, belekeverjük a kókuszreszeléket, és 30 percig pihentetjük.
Utána leszűrjük, és kinyomkodjuk, majd a vajjal és a cukorral las
A rákokat megtisztítjuk, a bélcsatornát eltávolítjuk, és elkezdjük forralni a csilis, gyömbéres, citromfüves, halszószos halcsontlében. Ezután hozzáadjuk a
A királyrákokat megtisztítjuk, előkészítjük. Felforraljuk a halcsontlevet, beletesszük az apróra vágott chilit, a felaprított citromfüvet, a gyömbért, hozz
Ugrás a lap tetejére >>