» 3 tojás » 125 g porcukor » só » 100 g vaj » 1 kávéskanál ?rölt fahéj » 15 g süt?por » 60 g ?rölt mandula » 125 g ?rölt mogyoró » 125 g korinthoszi mazsola » 125 g szmirnai mazsola » 125 g szárított almakarika » 125 g kandírozott narancshéj
Egy kézi habver?vel dolgozzuk össze a tojások sárgáját a porcukorral, valamint egy csipet sóval, hogy sima legyen. Ezután keverjünk hozzá 75 gramm puha vajat, a lisztet és a süt?port. Végül dolgozzuk hozzá a többi hozzávalót és a fahéjat is.
Egy formába tegyünk süt?papírt, vajazzuk ki és osszuk el benne egyenletesen a tésztát. El?melegített süt?ben közepes lángon egy és negyed óra alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom