250 g lisztet átszitálunk és összedolgozzuk fél evőkanál sóval, 90 ml olívaolajjal és hideg vízzel, majd egy órára félre tesszük.
A felvágott hagymát zsírban üvegesre pároljuk, majd adagoljuk a felvágott paprikát és fokhagymát. sóval és borssal fűszerezzük.
A tésztát kinyújtjuk, ketté vágjuk, de ne egyenlő részre. A nagyobbikra halmozzuk a felkockázott húst, sonkát, kolbászt, a sült hagymát és a felkarikázott tojást. Legfelülre a paradicsomot rétegezzük, sóval és borssal fűszerezzük. A másik tésztával alaposan befedjük, villával megszúrjuk és a felvert tojásos sáfránnyal bekenjük. Előmelegített sütőben egy óra alatt készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom