Garnélával töltött ördöghal - Spanyolország recept
Hány személyre: 4 személyre
» 1,5 dl besamelmártás » 100 g garnélarák » 8 vékony szelet ördöghal » liszt » tojás » zsemlemorzsa » 2 gerezd fokhagyma » olaj » só » bors
A rákokat megtisztítjuk, felvágjuk és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzákeverjük a besamelt. A halszeleteket sózzuk és borsozzuk, ezután pedig rákanalazzuk ezt a mártást. Bepanírozzuk a lisztben, a felvert tojásban és a zsemlemorzsában, ebben a sorrendben. Először a fokhagymát, majd a halat sütjük meg.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom