A halszeleteket megtisztítjuk, bedörzsöljük sóval és olajon jól átsütjük mindkét oldalát, a végén petrezselyemmel meghintjük.
A felvágott póréhagymát és újhagymát kevés
Elkezdjük f?zni a már kész zöldséglevest.
Megfuttatjuk olajon a felszeletelt újhagymát, póréhagymát és egy gerezd fokhagymát. Sóval ízesítjük, majd hozzákeverjük a felko
Hámozzuk és mossuk meg a répákat, majd képezzünk kis golyó formákat bel?lük. Ezután sós vízben pároljuk meg.
A vöröshagymákat csak megpucoljuk és olajban megfuttatjuk.
A tojást a vízzel, a cukorral és a szegf?szeggel összedolgozzuk, a lisztet folyamatosan adagoljuk.
A 4 tojást cukorral felverjük, citrom reszelt héjával ízesítjük, végén
Mossuk meg a sertésbordákat, majd kissé klopfoljuk ki. Dörzsöljük be sóval, borsozzuk, hempergessük meg a lisztben és olajban csak 2-3 percig süssük.
Egy kivajazott t?zá
Megtisztítjuk a babot, majd sós és kissé olajos vízben puhára f?zzük. Ezután lesz?rjük és egy tálba helyezzük.
A vöröshagymát üvegesre pároljuk, azután hozzásütjük a zúz
Tisztítsuk meg a húst, csontozzuk ki és a visszamaradt húst felvágjuk, ezután összedolgozzuk a felkockázott szalonnával, sóval, mazsolával, feny?maggal és fél deci sherry
Egy kis tálban, egy villával turmixolja össze a tojássárgákat,a majorannát, a mustárt, a kapribogyót, petrezselymet és a paprikát. Egy kanál segítségével egyenl?en oszlas
Ugrás a lap tetejére >>