» 300 g kisebb tonhal » 50 g fekete, magzott olajbogyó » 1 gerezd fokhagyma » 1 tojás » 4 kanálnyi olívaolaj » 4 szelet barna kenyér » 1 citrom
A tonhalakat megtisztítjuk, majd az olívaolajon aranybarnára sütjük. Ezután könnyedén le tudjuk hántani a bőrét és a szálkái is egyszerűen kiszedhetők. Belerakjuk egy mélyebb tálba és hozzárakjuk a tojásokat és a 3 kanálnyi olívaolajat. Megszórjuk sóval és borssal, majd botmixerrel alaposan összedolgozzuk. 12 órát a hűtőszekrényben állni hagyjuk. Ezt a pástétomot tálaláskor pirított kenyérre kanalazzuk, a citrommal és az olajbogyóval dekoráljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom