Elkészítjük a barna mártást és ehhez hozzáadjuk a borban f?tt darabokra vágott hagymát, babérlevele, egész borsot. 15 percig összef?zzük, végül lesz?rjük. A csontvel?t be
Az olajat felforrósítjuk, majd a borókabogyót megpároljuk benne. Hozzáadjuk a rozmaringot, ráöntjük a bort és a csontlét.
A hagymát felaprítjuk majd a mártáshoz adjuk. F
A húst apróra vágjuk, majd a csonttal együtt olajon megpirítjuk. A sárgarépát és a hagymát felszeleteljük, majd a f?szerekkel együtt a csonthoz és a húshoz adjuk. Tepsibe
A burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. Forrásban lév? zöldséglevesben 10 percig f?zzük. A fokhagymát finomra vágjuk, a petrezselymet megmossuk, felaprítjuk, majd mind
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom