A vajból és lisztből világos rántást készítünk, tejszínnel felengedjük, megsózzuk, pirospaprikával színezzük. A tűzről félrehúzva, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgájá
Rántást készítünk zsírból és lisztből, amit csont lével engedünk fel. A masszát jól összekeverjük, beleöntjük az apróra kockázott capri bogyót, tejfölt. Végül ecettel, cu
Az olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és a kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük.
A sajtot lereszeljük, majd a felvert tojásokat belekeverjük. Hozzáadjuk a tejs
A tojás sárgáját kiszedjük, és összezúzzuk. Hozzákeverjük a majonézt, a tejet és a cukrot, majd megfűszerezzük.
A szarvasgombát felaprítjuk, majd a mártásba keverjük.
B
A húslevest, a balzsamecetet és a likőrt felforraljuk, és krémesre főzzük. Hozzáadjuk a créme fraiche-t és a bodzaszelét, majd sózzuk ,borsozzuk és mustárral ízesítjük.
A húslébe kezdjük el főzni a felkockázott céklát. Egyszerű rántást készítünk lisztből és zsírból, ezzel rántsuk be a hús lét, sózzuk, cukrozzuk, bolondítsuk meg ecettel,
A megfőtt céklát kockázzuk fel, és a húslével főzzük tovább. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, és rántsuk be vele a céklát. Ízesítsük sóval, cukorral, adjuk hoz
Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, fűszerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a joghurtot, a nar
Ugrás a lap tetejére >>