A vajból és lisztb?l világos rántást készítünk, tejszínnel felengedjük, megsózzuk, pirospaprikával színezzük. A t?zr?l félrehúzva, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgájá
Rántást készítünk zsírból és lisztb?l, amit csont lével engedünk fel. A masszát jól összekeverjük, beleöntjük az apróra kockázott capri bogyót, tejfölt. Végül ecettel, cu
Az olajat felforrósítjuk egy serpeny?ben, és a kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük.
A sajtot lereszeljük, majd a felvert tojásokat belekeverjük. Hozzáadjuk a tejs
A tojás sárgáját kiszedjük, és összezúzzuk. Hozzákeverjük a majonézt, a tejet és a cukrot, majd megf?szerezzük.
A szarvasgombát felaprítjuk, majd a mártásba keverjük.
B
A húslevest, a balzsamecetet és a lik?rt felforraljuk, és krémesre f?zzük. Hozzáadjuk a créme fraiche-t és a bodzaszelét, majd sózzuk ,borsozzuk és mustárral ízesítjük.
A húslébe kezdjük el f?zni a felkockázott céklát. Egyszer? rántást készítünk lisztb?l és zsírból, ezzel rántsuk be a hús lét, sózzuk, cukrozzuk, bolondítsuk meg ecettel,
A megf?tt céklát kockázzuk fel, és a húslével f?zzük tovább. A zsírból és a lisztb?l készítsünk rántást, és rántsuk be vele a céklát. Ízesítsük sóval, cukorral, adjuk hoz
Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, f?szerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a joghurtot, a nar
Ugrás a lap tetejére >>