A felaprózott hagymát és a felszeletelt répát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a konzerv levét és a bort is. A paradicsomokat felszeleteljük, magjaikat
A darabos hozzávalókat finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a szobahőmérsékleten megpuhított vajat és a többi hozzávalót, majd habverővel sima krémmé dolgozzuk. Csillagcsővel e
Egy tálban összekeverjük a bazsalikomot, az összepréselt fokhagymát, a reszelt sajtot, a fenyőmagot, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután az egészet turmixba tesszük, felöntjük
Forraljuk fel az ecetet a szeletelt hagymákkal, felvágott turbolyával és a tárkonnyal, valamint a darált borssal. Hagyjuk besűrűsödni. Sűrítsük tovább a vajjal és a tojás
A felkockázott hagymát 1,5 dkg tárkonyt, törött borsot, citromhéjat ízlés szerint, a babérleveleket, tárkonyecetet és a fehérbort elkezdjük főzni, amíg el nem forrja a le
Egyszerű rántást készítünk vajból és lisztből folyamatos kevergetés mellett. A kész rántást felengedjük a felmelegített tejjel, hozzáadjuk a sót és a borsot, majd simára
A vajat felolvasztjuk, majd addig forraljuk, amíg a víz elpárolog belőle. Belekeverjük a lisztet, és folytonos keverés mellett addig főzzük, amíg el nem válik a lábos fal
Olvasztott vajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk kevergetés mellett a felforrósított tejet, és csomómentesre keverjük. 15 percig főzzük, és a végén fűszerezzük.
Ugrás a lap tetejére >>