A felaprózott hagymát és a felszeletelt répát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a konzerv levét és a bort is. A paradicsomokat felszeleteljük, magjaikat
A darabos hozzávalókat finomra ledaráljuk, hozzáadjuk a szobah?mérsékleten megpuhított vajat és a többi hozzávalót, majd habver?vel sima krémmé dolgozzuk. Csillagcs?vel e
Egy tálban összekeverjük a bazsalikomot, az összepréselt fokhagymát, a reszelt sajtot, a feny?magot, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután az egészet turmixba tesszük, felöntjük
Forraljuk fel az ecetet a szeletelt hagymákkal, felvágott turbolyával és a tárkonnyal, valamint a darált borssal. Hagyjuk bes?r?södni. S?rítsük tovább a vajjal és a tojás
A felkockázott hagymát 1,5 dkg tárkonyt, törött borsot, citromhéjat ízlés szerint, a babérleveleket, tárkonyecetet és a fehérbort elkezdjük f?zni, amíg el nem forrja a le
Egyszer? rántást készítünk vajból és lisztb?l folyamatos kevergetés mellett. A kész rántást felengedjük a felmelegített tejjel, hozzáadjuk a sót és a borsot, majd simára
A vajat felolvasztjuk, majd addig forraljuk, amíg a víz elpárolog bel?le. Belekeverjük a lisztet, és folytonos keverés mellett addig f?zzük, amíg el nem válik a lábos fal
Olvasztott vajon megpirítjuk a lisztet, hozzáadjuk kevergetés mellett a felforrósított tejet, és csomómentesre keverjük. 15 percig f?zzük, és a végén f?szerezzük.
Ugrás a lap tetejére >>