A
burgonyákat felszeleteljük, majd egy ki
vajazott jénaiba rétegezzük úgy, hogy minden réteget
sózunk,
borsozunk, a
szerecsendióval és a
fokhagymával ízesítjük. Egy tálban elkeverjük a
parmezánt, a
lisztet és a
tejszínt, majd ezt kenjük a
krumpli te
tejére. Végül megszórjuk a maradék
parmezánnal, és az egészet sütőben készre sütjük. Eközben turmixba tesszük a
mentát, a petrezselymet, a
fokhagymát,a fenyőmagokat, a
sajtot és az olajat. Az egészet összeturmixoljuk, közben
sózzuk,
borsozzuk. A bárányt fűszerezzük, majd grillen ízlés szerint átsütjük. Végül a húst a krémes
burgonyával és a pestóval kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>