Kenyérrudak pármai sonkába és rucolába csavarva recept
Hány személyre: 6 személyre
» 15 g rucola vagy bazsalikomlevél » 3 ek. olívaolaj » 6 vékony szelet pármai sonka » 6 kenyérrúd
olívaolajat öntünk a rucola- vagy bazsalikomlevél mindkét oldalára. Kiterítjük a sonkaszeleteket és a közepébe helyezzük a zöld fűszereket. Vesszük a kenyérrudakat és úgy göngyöljük fel rá a sonkát, hogy az egyik vége a kenyérnek szabad maradjon. Ezekre is locsoljunk egy kis olívaolajat. Friss tavaszi saláta mellé tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom