A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, felszeleteljük, barázdákat vágunk bele és jól be
sózzuk.
lisztes,
borsos, piros
paprikás keverékbe hempergetjük és forró olajban aranybarnára pirítjuk mindkét oldalát.
Felvágjuk a
hagymát, a
gombát, a
paprikát és a
paradicsomot, a kolbászt pedig karikákra szeleteljük.
Olajban a
hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a
gombát, a
paprikát, kis idő után a
paradicsomot és a kolbászt is. Piros
paprikával,
sóval, a felvágott lestyánnal, darált csípős
paprikával ízesítjük. Hozzáadunk 1 dl vizet, majd
lisztből és
tejfölből
habarást készítünk, amit hozzákeverünk az alaphoz. A végén a halat rárakjuk és pár perc alatt megmelegítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>