A felaprózott hagymát és a felcsíkozott paprikákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, a felszeletelt cukkinit és a felkockázott p
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 520 kcal/ 2185 kj adagonként
Mindenek előtt melegítsük elő a sütőt 220 fokra, légkeverés esetén 200 fok is ele
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
Öntsük egy sütőedénybe a bort, adjuk hozzá a kakukkfüvet, a babérlevelet, a koriandert, a paradicsomot, a cukkinit, a pad
A halat besózzuk, lisztbe forgatjuk, és olajban megpirítjuk, majd cseréplábosba tesszük. A hal olajában megpirítjuk a finomra vágott hagymát, 2 gerezd fokhagym
A halat két órára tejbe áztatjuk, a articsókát pedig megtisztítjuk és felszeleteljük. A paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk, felkockázzuk. Ezután egy tálban
Párolóedénybe bőségesen engedünk vizet, felforraljuk, megsózzuk, és 10 percig pároljuk benne a halat. A halakat kihűtjük, megpucoljuk, húsukat félretesszük.
Egy serpenyőben kevés vajon pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát, majd tegyük bele a csíkokra vágott halat, tenger gyümölcseit és zöldségeket (a bor
A halszeleteket sózzuk meg. Mártsuk lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába. Forró olajban süssük ki. Tetszőleges körtettel kínáljuk.
Előkészület: 10 perc, s
Ugrás a lap tetejére >>