Tegyünk fel egy edényben 1 liter vizet forrni a babérlevéllel, a borssal és a citromkarikával. Ebben főzzük a halat, míg meg nem puhul, majd kiszedjük, és feld
A halból kiáztatjuk a sót, a vizet többször lecseréljük. Felaprítjuk a hagymát és a fokhagymát, és olajat forrósítunk egy serpenyőben, majd megfonnyasztjuk
A halat 4 darabra vágjuk és meghintjük sóval, bazsalikommal, tárkonnyal. Majd forró olajban 1 percig sütjük, ezután tepsibe tesszük.
A juhtúrót összedolgozz
A leszemezett szőlőt megtisztítjuk, ketté vágjuk és kimagozzuk. A halat keresztben felcsíkozzuk, megszórjuk sóval és borssal, majd felgöngyöljük, amit átkö
A piri-piri mártást, a fokhagymát, a citromlevet és a repceolajat összekeverjük, és fűszerezzük. A halszeletek mindkét oldalát ezzel a páccal megkenjük, és
A sütőt 230 fokra melegítjük. A piri-piri mártást, a fokhagymát, a citromlevet és a repceolajat összekeverjük, és fűszerezzük. A halszeletek mindkét oldalá
A sügért tegyük az alufóliára, borítsuk be a zöldcitromszeletekkel. Tegyük rá a paradicsomot, szórjuk meg zöld fűszerekkel, sóval, és locsoljuk meg egy kev
Keverjük össze a vajat a zöld fűszerekkel. Olajon süssük meg a sügérszeleteket. Egy kis lábosban melegítsük fel a vizet, és keverjük bele apránként a fűsz
Ugrás a lap tetejére >>