A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, majd sós vízben puhára f?zzük. Eközben egy turmixba tesszük a felcsíkozott szalonnát, a felaprított hagymákat és 4 ek. olajat, és az
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk, majd jól összeforgatjuk a tojással, a tejszínnel és a zabpehellyel. A felvágott petrezselyemmel, sóval és b
A zöldségeket felkarikázzuk és a fejjel együtt feltesszük f?ni. A leveshez adjuk a sót, zellerzöldet, Er?s Pistát és az egészet két óra alatt megf?zzük. A zöldségeket lep
A halat alaposan megmossuk, leszedjük a b?rét, kiszálkázzuk és kifilézzük. Vékony szeletekre szeljük és bepácoljuk sóval, pirospaprikával és cseresznyepaprikával, majd ki
A hal csontjából alaplevet f?zünk. A halhúst olajban megsütjük.
A zöldségeket felaprítjuk, majd a hagymát olajon megpirítjuk, rászórjuk a f?szerpaprikát, hozzáöntjük a
A halcsontból alaplevet f?zünk, a halszeleteket megsózzuk, olajban megsütjük. A hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. Rászórjuk a f?szerpaprikát, ráöntjük a lesz?rt
A hagymát felkockázzuk, megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a felkockázott halat, pirospaprikát, felkockázott zöldségeket, sót, bort és készre f?zzük.
A zöldéget kis kockákra vágva vajon megpirítjuk. A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a zöldséghez adjuk. Hozzáöntjük a bort, és vízzel felengedjük. Amikor forr, ho
Ugrás a lap tetejére >>