A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, majd sós vízben puhára főzzük. Eközben egy turmixba tesszük a felcsíkozott szalonnát, a felaprított hagymákat és 4 ek.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk, majd jól összeforgatjuk a tojással, a tejszínnel és a zabpehellyel. A felvágott petrezselyemm
A zöldségeket felkarikázzuk és a fejjel együtt feltesszük főni. A leveshez adjuk a sót, zellerzöldet, Erős Pistát és az egészet két óra alatt megfőzzük.
A halat alaposan megmossuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és kifilézzük. Vékony szeletekre szeljük és bepácoljuk sóval, pirospaprikával és cseresznyepapr
A hal csontjából alaplevet főzünk. A halhúst olajban megsütjük.
A zöldségeket felaprítjuk, majd a hagymát olajon megpirítjuk, rászórjuk a fűszerpapriká
A halcsontból alaplevet főzünk, a halszeleteket megsózzuk, olajban megsütjük. A hagymát felaprítjuk, és olajon megpirítjuk. Rászórjuk a fűszerpaprikát, rá
A hagymát felkockázzuk, megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a felkockázott halat, pirospaprikát, felkockázott zöldségeket, sót, bort és készre főzzük.
A zöldéget kis kockákra vágva vajon megpirítjuk. A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd a zöldséghez adjuk. Hozzáöntjük a bort, és vízzel felengedjük. A
Ugrás a lap tetejére >>