A megmosott halszeleteket, papírtörlőn szárítsd meg, sózd be. A tojásokat üsd fel, csipet sóval, ételízesítővel keverd habosra. A halszeleteket sorban tedd először lisztb
A halat tisztítsd meg, szárogasd le, és sózd be. A tojásokat üsd fel, egy kis sóval és ételízesítő porral keverd habosra.
A halszeleteket egyenként lisztbe, tojásba, és
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük és 8 darabra vágjuk. Sóval és borssal megszórjuk, amiben állni hagyjuk.
Ezután a pontyszeleteket bepanírozzuk a lisztben, a felvert toj
Fél liter vízbe tesszük a babérlevelet, az összekötött petrezselymet, a felkarikázott hagymát és répát, a fokhagymát, az olajat, majd sózzuk, borsozzuk. Miután felforrt,
A hal filét lesózzuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Citrom szeletekkel díszítjük, és tartármártással fogyasztjuk.
A halat megtisztítjuk, beirdaljuk, megfűszerezzük, megkenjük olajjal és roston sütjük készre.
A halat tisztítsuk meg, és szeleteljük fel. Sózzuk meg. Készítsünk palacsintatésztát az összetevőkből, majd forgassuk meg benne a halszeleteket. Forró olajban süssük ki.
Üvegesre pároljuk a hagymát és hozzáadjuk az átmosott, felvágott káposztát. Letakarva így főzzük 20 percig, cukorral pedig ízesítjük.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük,
Ugrás a lap tetejére >>