A halat tisztítsuk meg, sózzuk meg, és tegyük egy vajjal kikent tálba. Az olvasztott vajban keverjük el a reszelt tormát, öntsük a halra, locsoljuk meg tejföllel, és forr
A lisztb?l, 3 tojássárgából, tejb?l, ásványvízb?l, sóból palacsintatésztát készítünk, és megsütjük. A halat feldaraboljuk, f?szeres citromlében megpároljuk, majd ledarálj
A pontyfilét megtisztítjuk, leb?rözzük és kiszálkázzuk. A hagymát kis olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadunk fél liter vizet. A paprikát és a
A halat tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. Sózzuk be, majd a fejét, a gerincét és az uszonyát tegyük fel f?ni a karikára vágott hagymával együtt 2 liter vízben. Amikor fo
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, a bels?séget kiszedjük, az ikrát és a vérét félretesszük. A hagymát felaprítjuk, majd a zsiradékon a pirospaprikával megpirítjuk. A
A pontyfilét megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Beledolgozzuk a zsemlemorzsát és a felvert tojásfehérjét, a felvágott petrezselyemmel, sóval és szerec
A halat felszeleteljük, lesózzuk és az ikrával, tejjel együtt félretesszük. A hal csontjait, fejét a hagymával együtt feltesszük f?ni, majd két óra múlva lesz?rjük és ola
Bográcsba hagymát vágunk, felöntjük vízzel és szalmasárgára f?zzük. Besózott haldarabok felét beletesszük, megszórjuk pirospaprikával és ?rölt köménnyel. Fél tubus piros
Ugrás a lap tetejére >>