A halat tisztítsuk meg, sózzuk meg, és tegyük egy vajjal kikent tálba. Az olvasztott vajban keverjük el a reszelt tormát, öntsük a halra, locsoljuk meg tejfölle
A lisztből, 3 tojássárgából, tejből, ásványvízből, sóból palacsintatésztát készítünk, és megsütjük. A halat feldaraboljuk, fűszeres citromlében megp
A pontyfilét megtisztítjuk, lebőrözzük és kiszálkázzuk. A hagymát kis olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával és hozzáadunk fél liter vizet.
A halat tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. Sózzuk be, majd a fejét, a gerincét és az uszonyát tegyük fel főni a karikára vágott hagymával együtt 2 liter víz
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk, a belsőséget kiszedjük, az ikrát és a vérét félretesszük. A hagymát felaprítjuk, majd a zsiradékon a pirospaprikával m
A pontyfilét megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Beledolgozzuk a zsemlemorzsát és a felvert tojásfehérjét, a felvágott petrezselyemmel,
A halat felszeleteljük, lesózzuk és az ikrával, tejjel együtt félretesszük. A hal csontjait, fejét a hagymával együtt feltesszük főni, majd két óra múlva l
Bográcsba hagymát vágunk, felöntjük vízzel és szalmasárgára főzzük. Besózott haldarabok felét beletesszük, megszórjuk pirospaprikával és őrölt köménn
Ugrás a lap tetejére >>