A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd besózzuk, és egy kizsírozott jénaiba tesszük. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd meghintjük a paprikával, és hozzá
A krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk, és a hagymával együtt felkarikázzuk. Ezután a krumplit egy kivajazott jénaiba tesszük, és megszórjuk sóval. Erre tesszük a
A halat besózzuk, belemártjuk a lisztbe, majd olajon megsütjük.
A szalonnát felkockázzuk, a hagymát felaprítjuk és együtt megpirítjuk ?ket.
A piros húsú paprikát felk
A pontyot fejtsük le a gerincoszlopról, és daraboljuk fel, majd tegyük tepsibe. Öntsük rá a bort, szórjuk rá a szeletelt gombát, a finomra vágott hagymát, a petrezselymet
A hal fejét levágjuk, kibelezzük, és megmossuk. Besózzuk, majd megtöltjük. Kizsírozott tepsiben 30 percig sütjük. Néha meglocsoljuk a zsírral.
Töltelék készítése: a h
Mindkét filét s?r?n beirdaljuk, egészen a b?rig bevágjuk, ügyelve arra, hogy a b?rt ne vágjuk át. Megsózzuk. A töltelékhez a finomra vágott hagymát az olajon üvegesre fon
A filét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk és olajjal bélelt lábosba tesszük. Leöntjük a borral, hozzáadjuk a babért, aprított hagymát, felkarikázott gombát, és pár percig
Ugrás a lap tetejére >>