A pontyderekakat bevagdossuk, majd sót, borsot szórunk rájuk, és a résekbe tesszük a szalonna csíkokat. Így jénaiba tesszük ?ket, majd 10 percig sütjük az egyik oldaluka
A pontyot tisztítsuk meg, majd egészben helyezzük egy kikent tepsibe. Locsoljuk meg a borral, majd ebben a lében süssük készre. Mikor már megsült, öntsük le a kefirrel is
A hal felszeletelt húsát, az ikráját, tejét besózzuk, h?t?be tesszük. A megmaradt csontokból, uszonyból, fejb?l halalaplevet készítünk, majd lesz?rjük. Beletesszük a fels
A halfilét hagymás, paprikás, sós vízben puhára f?zzük, majd a halat1 tálba rakjuk. Felkockázott paprikával, tojással, halikrával és a lesz?rt lébe kevert 2 tojás fehérjé
Halászlé alapot készítünk a levágott pontyfejb?l, gerincb?l, hagymából és egy kevés sóból, majd egy óra múlva lesz?rjük és a hal húsát lepasszírozzuk. A leveshez adjuk a
A felaprózott hagymát az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt halat, és így pároljuk. Pár perc múlva hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a babérlevelet
A pontyot lesózzuk, lisztbe panírozzuk és megsütjük az olajban. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, paprikát, paradicsomot, f?szere
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, barázdákat vágunk, négy fele szeleteljük és jól besózzuk. Lisztes, borsos, pirospaprikás keverékbe hempergetjük és takarékon 6-8 perc a
Ugrás a lap tetejére >>