A pontyderekakat bevagdossuk, majd sót, borsot szórunk rájuk, és a résekbe tesszük a szalonna csíkokat. Így jénaiba tesszük őket, majd 10 percig sütjük az e
A pontyot tisztítsuk meg, majd egészben helyezzük egy kikent tepsibe. Locsoljuk meg a borral, majd ebben a lében süssük készre. Mikor már megsült, öntsük le a
A hal felszeletelt húsát, az ikráját, tejét besózzuk, hűtőbe tesszük. A megmaradt csontokból, uszonyból, fejből halalaplevet készítünk, majd leszűrjük. B
A halfilét hagymás, paprikás, sós vízben puhára főzzük, majd a halat1 tálba rakjuk. Felkockázott paprikával, tojással, halikrával és a leszűrt lébe kevert
Halászlé alapot készítünk a levágott pontyfejből, gerincből, hagymából és egy kevés sóból, majd egy óra múlva leszűrjük és a hal húsát lepasszírozzu
A felaprózott hagymát az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt halat, és így pároljuk. Pár perc múlva hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a
A pontyot lesózzuk, lisztbe panírozzuk és megsütjük az olajban. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, paprikát, paradicso
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, barázdákat vágunk, négy fele szeleteljük és jól besózzuk. Lisztes, borsos, pirospaprikás keverékbe hempergetjük és taka
Ugrás a lap tetejére >>