A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, felszeleteljük, barázdákat vágunk bele és jól besózzuk. Lisztes, borsos, pirospaprikás keverékbe hempergetjük és forró olajban aranybar
A halat felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, és szétszedjük gy?r?ire. Ezután sóval, borssal és a pirospaprika felével beszórjuk a halat és a hagymát. A megmaradt papr
A tejbe áztatott zsemléket, aprított hagymát, mandulát, tojásokat, citromlevet, f?szereket darált pontyfilét összekeverjük, majd zsiradékkal bélelt tepsiben megsütjük.
A halat alaposan megmossuk, leszedjük a b?rét és kiszálkázzuk. Majd a pontyfiléket kissé bevágjuk, így sózzuk, borsozzuk és felszeleteljük. A halszeleteket panírozzuk a l
A rántott halszeleteket hagymakarikákkal rétegezve tálba tesszük. A porcukrot ecettel, 3 dl vízzel, olajjal, borssal, sóval, és babérlevéllel ízesítjük. Ezt a hagymás hal
A rántott pontyot hagymakarikákkal rétegezve tálba tesszük. A porcukrot a borecettel, olajjal és 3 dl vízzel elkeverjük, borssal, sóval, babérlevéllel ízesítjük, és a hal
A pontyot ledaráljuk, és aprított hagymával együtt megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a gombát, citromlevet, f?szereket, pár percig pároljuk, majd hozzákeverjük a paradics
A halat megf?szerezzük, a hagymát felaprítjuk. A mustárt, sót, borsot összekeverjük a hagymával, a halat lisztbe panírozzuk, majd egyik felét megkenjük a mustáros krémmel
Ugrás a lap tetejére >>