A felkockázott hagymát lepirítjuk a zsírban, megsózzuk, paprikázzuk, majd 2 dl vizet öntünk hozzá. Ezután belekerülnek a felaprított zöldségek. A zöldséges pörkölt levet
A burgonyát meghámozzuk, és felszeleteljük. Egy t?zálló tálat kibélelünk a vékony szalonnaszeletekkel, majd beletesszük a burgonyát, és 30 percig sütjük. A pontyot bevagd
A halszeleteket megsózzuk, bepaprikázzuk, beirdaljuk, és a résekbe szalonna darabkákat tömködünk. A burgonya szeleteket zsírral bélelt tepsibe helyezzük, erre kerül a hal
A kifilézett pontyot megt?zdeljük a szalonnával és megf?szerezzük. Zsiradékkal bélelt tepsibe tesszük a felkarikázott burgonyát, rá a felkarikázott hagymát, paradicsomot,
A halat megtisztítjuk, kiszálkázzuk, 8 felé szeljük, barázdákat vágunk a húsába és jól bedörzsöljük sóval.
Sós vizet forralunk, megf?zzük benne a krumplit, majd felkarik
Miután a pontyot besóztuk és megirdaltuk, a bevágásokba szalonnaszeleteket, reszelt hagymát, sót és paprikát teszünk. A burgonyát megf?zzük, karikákra vágjuk, majd egy zs
A halat tisztítsuk meg, és daraboljuk fel, és vagdaljuk be. A nyílásokba tegyünk szalonnaszeleteket, sózzuk meg, és szórjuk meg pirospaprikával. Egy tepsit kenjünk ki zsí
A halat feldaraboljuk, lesózzuk, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, ezután megsütjük a zsírban. Citrom szeletekkel díszítjük és tartármártással fo
Ugrás a lap tetejére >>