A felszeletelt halat kivajazott tepsibe tesszük. A felszeletelt zöldségeket vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd az egészet a halra tesszük. Így puhára pároljuk, m
A hagymát felszeleteljük, majd beletesszük az ecetbe, fűszerezzük, és ebbe a páclébe tesszük a rántott halszeleteket. 3-4 órán át benne hagyjuk, majd tálaljuk.
A halakat tisztítsuk meg, a fejét vágjuk le. Sózzuk be, és csepegtessük a hasüregébe citromlevet. A halakat csomagoljuk be pergamenpapírba, cérnával kössük át, és tegyük
A felaprított hagymát megdinszteljük a zsírban, hozzáöntjük a fűszereket, és a felaprított hal húst. Ha már pár perce főzzük, belekeverjük a liszttel vegyített tejfölt, é
A halat tisztítsuk meg, daraboljuk fel, és sózzuk be. A hagymát vágjuk apróra, és zsírban pirítsuk meg. Szórjuk meg pirospaprikával, engedjük fel vízzel, és forraljuk fel
A halat megtisztítjuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és ledaráljuk. Beledolgozzuk a főtt rizst, a tojást, a fokhagymást és a felaprított hagymát. Sóval, borssal és majo
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük és felkockázzuk. Páclevet készítünk a felvert tojásfehérjéből, fehér borsból, sóból, szójamártásból, borból és keményítőből. Ezeket alap
A pontyot két szeletre felvágjuk, sózzuk, majd tepsibe tesszük. Hozzáöntjük a bort, majd megpároljuk. Eközben a gombát vajon megpároljuk, majd a tejszínnel felforraljuk.
Ugrás a lap tetejére >>