A pontyot felszeleteljük, besózzuk. A halcsontokat vízbe tesszük, hal alaplevet főzünk belőle. Ezután a halszeleteket lisztbe forgatjuk, majd olajon kissé megsü
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 252 kcal/1058 kj adagonként
A pontyot mosás után dörzsöljük be fél teáskanálnyi sóval, a szójaszósszal és
A felkockázott halat, zöldségeket sós, babéros, ecetes, borsos vízben megfőzzük. A párolt zöldségek a haldarabokra kerülnek, petrezselyemmel és citrommal dí
A felszeletelt vöröshagymát, a babérlevelet, a borsot, a citrusok levét és héját, valamint a bort egy lábosba tesszük, és kb. 20 percig főzzük. Ezután belet
A felaprított, sózott halat, vajjal bélelt tepsibe meglocsoljuk a borral, és puhára főzzük. Vajon pirítjuk meg a gombát, hagymát, és hozzáadjuk a fűszernöv
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kifilézzük és a maradékot felengedjük vízzel. Beleszeljük a hagymát, sózzuk és főzzük egy háromnegyed órát.
Kivajaz
Vajjal bélelt tepsibe tesszük a felkockázott halat, hagymát, gombát, megfűszerezzük, és meglocsoljuk a borral. Ha a hal megpuhult, a tetejére kerül a tejszínne
A hagymát apróra vágjuk. A szezámolajat, a szójaszószt, a fehérbort és a gyömbért összekeverjük, és megsózzuk. A halat megtisztítjuk, és a páclébe tessz
Ugrás a lap tetejére >>