A pontyot felszeleteljük, besózzuk. A halcsontokat vízbe tesszük, hal alaplevet f?zünk bel?le. Ezután a halszeleteket lisztbe forgatjuk, majd olajon kissé megsütjük, és e
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 252 kcal/1058 kj adagonként
A pontyot mosás után dörzsöljük be fél teáskanálnyi sóval, a szójaszósszal és a rizsborral. Teg
A felkockázott halat, zöldségeket sós, babéros, ecetes, borsos vízben megf?zzük. A párolt zöldségek a haldarabokra kerülnek, petrezselyemmel és citrommal díszítjük és tor
A felszeletelt vöröshagymát, a babérlevelet, a borsot, a citrusok levét és héját, valamint a bort egy lábosba tesszük, és kb. 20 percig f?zzük. Ezután beletesszük a besóz
A felaprított, sózott halat, vajjal bélelt tepsibe meglocsoljuk a borral, és puhára f?zzük. Vajon pirítjuk meg a gombát, hagymát, és hozzáadjuk a f?szernövényeket, f?szer
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kifilézzük és a maradékot felengedjük vízzel. Beleszeljük a hagymát, sózzuk és f?zzük egy háromnegyed órát.
Kivajazunk egy tepsit és e
Vajjal bélelt tepsibe tesszük a felkockázott halat, hagymát, gombát, megf?szerezzük, és meglocsoljuk a borral. Ha a hal megpuhult, a tetejére kerül a tejszínnel kevert te
A hagymát apróra vágjuk. A szezámolajat, a szójaszószt, a fehérbort és a gyömbért összekeverjük, és megsózzuk. A halat megtisztítjuk, és a páclébe tesszük. 2 órát pácolju
Ugrás a lap tetejére >>