Elkészítési idő: kb 2 óra főzéssel együtt
Energiatartalom: 505 kcal/2122 kj adagonként
A pontyot mosás után mindkét oldalán kezdjük el bevagdosni 2-3 cent
Belezzük ki, tisztítsuk meg, majd lemosás után törölgessük meg a pontyot. Hámozzuk meg a hagymát, vágjuk karikára, és tegyük bele a ponty belsejébe. Adjunk
Elkészítési idő: kb 30 perc + 1 óra sütés
Energiatartalom: 412 kcal/1731 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 220 fokra, légkeverés esetén 200 fok is el
A halat sós vízben megfőzzük. A felaprított hagymát, szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, tejfölt, beletesszük a halat és jól összefőzzük.
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, négy darabra szeljük és mély barázdákat vájunk bele. Sóval és borssal meghintjük, és mindegyik szeletet
A halszeleteket megtűzdeljük a szalonnával. A burgonyát felszeleteljük, és egy tűzálló tálba tesszük. A vajat megolvasztjuk, majd a burgonyára öntjük. A hal
A halat alaposan megmossuk, leszedjük a bőrét, kiszálkázzuk és pár centiméteres darabokra vágjuk. Ezután bepácoljuk sóval, borssal és pirospaprikával. A fű
Fogunk egy tepsit, alufóliát teszünk bele, majd ezt megkenjük olajjal. Erre tesszük a felkarikázott hagymát, majd a hagymára a pontyszeleteket. Sóval, borssal me
Ugrás a lap tetejére >>